Haugens Bilshine AS - Ditec

DitecDitec prosessen

5 stegs behandling for å gi din bil en effektiv lakkonservering...

 

Først blir bilen håndvasket, så rengjør man lakken med en spesialrens som fjerner trafikkfilm osv.

Bilens lakk blir så slipt med kjemi og en rondell som er tilpasset lakkens kvalitet. Toppene utjevnes og lakkens overflate blir glattere.

På en kjemisk måte dyprenses de mikroskopiske porene. Det skapes et svakt overtrykk som påvirker urenheter/smuss, som så blir presset opp og ut av porene i lakken og fremkaller den fine glansen.

Her starter dypkonserveringen som hjelper til å bibeholde den høye kvaliteten til DITEC. Dette produktet fyller ut porene og forsterker lakken og virker samtidig som en aktivator som herder opp til neste behandlingsprosess: Topcoaten.

Topcoaten blir påført slik at porene og lakken fylles med et seig plastlignende produkt, dette produktet forenes med de foregående og en herding settes igang. Mer effektivt kan det ikke gjøres.

Ditec garanti

Er bilen under 12 måneder, tilbyr vi et 6 års garantisystem. Det eneste vi krever er at bilen får fornyet "topcoat" etter ca 1 og deretter 1 gang i året. Da er bilen garantert like blank etter 6 år som etter den første DITEC-behandlingen.
Hva med eldre biler?

Har du ventet utover de 12 månedene eller du har kjøpt en brukt bil, kan vi naturligvis ikke gi en 6 års garanti. Men selvfølgelig kan nedbrytingene av lakken stanses og glansen økes. Vi utsteder da et behandlingsbevis for bilen.
Vi skilter bilen din med DITEC

Etter en DITEC-behandling skilter vi bilen med et flott emaljemerke som et bevis på en effektiv lakkonservering.